dinsdag 12 oktober 2010

belle de nuit

Manucure Couture YSL
Wat mijn nagels de afgelopen dwarszit is me één groot mysterie. Maar ik stoor me enorm aan het armzalig uitzicht. Ik verhinder het verdere afbrokkelen van mijn nagels door zo kort mogelijk af te knippen met mijn zilverkleurig nagelschaartje (en daardoor te riskeren dat ik door alle meisjes scheef word bekeken zodra ze mijn nageluiteinden zien.) Ik weet dat ik beter met de snelheid van het licht naar de eerste hulp afdeling bij de manicure kan vliegen, maar ik heb noch tijd, noch vleugels.

Gelukkig is voor elk probleem een op maat gemaakte oplossing,

- ik kijk omhoog en uit een glinsterende hemel komen er potjes nagellak neergedaald -

of ik hoorde gewoon van mijn vriendin, uiterst gespecialiseerd in nagellak, dat Yves Saint Laurent een leuk idee op de markt heeft gebracht. Het gaat als volgt je koopt een duo setje nagellak met twee verschillende, maar matchende kleuren. (aanrader 'Belle de nuit' vanwege de kleuren die deze winter helemaal 'je van het zijn')

trend 1: lak je nagels paars en lak je nagelrand goud (of omgekeerd)
trend 2: lak je linkerhand paars, met een goud randje, rechterhand goud met paars randje
trend 3: doe je linkerhand paars als basis, later als het droog is, ga je er met goud over - doe bij je rechterhand het omgekeerde

Noch een andere tip voor iedereen wiens nagels even in een dipje zitten (en die bovenal geen zin hebben om een 25-tal euros te dokken voor een mini potje nagellak, met een gespoten gouden dopje, is er ook het goedkoop maar doeltreffend merk Hêrome!)

Zou er ook een oplossing tegen gebroken sleutelbeenderen zijn, want dat van mij werkt me serieus op mijn zenuwen !

Veel plezier ermee !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten